Wij nemen de nodige tijd voor uw ideale wondverzorging.

Kies voor onze secure wondzorg aan huis.

Wilt u uw (langdurige) wonde optimaal verzorgen? Wenst u een verpleegkundige aan huis om uw pijn en ongemakken blijvend te verlichten? Verwacht u als patiënt bovendien voldoende overleg met uw arts, mantelverzorger of andere hulpverleners? Doe dan een beroep op ons ervaren team thuisverpleegkundigen uit Tongeren.

Samenwerking met arts

Doorligwonden, operatiewonden, brandwonden,…wij staan in voor uw duurzame wondzorg in groot Tongeren. Zowel complexe als eenvoudige wonden worden zorgvuldig verzorgd met de juiste verbanden.

Om uw genezingsproces zo goed mogelijk op te volgen, onderhouden wij veelvuldig contact met uw behandelende arts en andere hulpverleners. We hebben oog voor uw problemen en klachten en kunnen uw behandeling verantwoord laten aanpassen indien nodig. Zo bent u zeker van de meest efficiënte verzorging op maat.

Compressietherapie mogelijk

Op doktersvoorschrift voeren we compressietherapieuit om uw pijn te verlichten. Daarbij worden speciale verbanden aangebracht om uw bloeddoorstroming te bevorderen. We vervangen deze verbanden tijdig en hebben oog voor uw behoeften. Ook een compressiebehandeling met steunkousen is mogelijk.

Interesse in onze kwalitatieve wondzorg? Contacteer ons dan vrijblijvend voor bijkomende informatie.

Clikc+